Telefonul Nokia Tube cu touchscreen surprins in mana unui utilizator!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.465 ori
<b>Telefonul Nokia Tube cu touchscreen surprins in mana unui utilizator!</b>Va informam ieri in legatura cu cel mai nou proiect Nokia, telefonul "Tube" rivalul cu touchscreen al lui iPhone. Ei bine azi descoperim pe Symbian-Freak ca acest terminal a ajuns pe mana unui utilizator care i-a facut o poza, pe care o puteti admira mai...

Va informam ieri in legatura cu cel mai nou proiect Nokia, telefonul "Tube" rivalul cu touchscreen al lui iPhone. Ei bine azi descoperim pe Symbian-Freak ca acest terminal a ajuns pe mana unui utilizator care i-a facut o poza, pe care o puteti admira mai jos. Fals sau telefonul mult-asteptat? Specificatiile le aflati in randurile urmatoare.

Tube va fi primul terminal Nokia touch, bazat pe platforma S60, fiind urmat la putin timp dupa de un al doilea model, mai performant. Display-ul va avea (conform zvonurilor) o diagonala cuprinsa intre 3 si 3.5 inch, cu un aspect ratio de 16:9 si o camera "mai buna decat cea de pe iPhone", dar nu atat de buna ca si camerele telefoanelor din seria N. Handsetul va include si o camera frontala, pentru videoconvorbiri.

Nokia Tube va suporta conectivitate quad-band GSM/EDGE, UMTS/HSDPA, plus Bluetooth, WiFi, uPnP, iar lista de specificatii va fi intregita de un stylus. Vom avea nevoie de un astfel de accesoriu, daca este sa ne luam dupa bara de scroll subtire. Retineti faptul ca terminalul este unul touch si nu multi-touch, dar se pare ca Tube va oferi feedback haptic intr-un "pachet" de dimensiuni mai mici decat modelul N73. Rivalul lui iPhone va fi si mai lat decat N73, va include GPS si va purta brandingul seriei de terminale media Xpress Music.

Real sau nu, daca si un singur sambure de adevar exista in aceasta poveste atunci este foarte posibil sa asistam la nasterea unei noi serii Nokia, care va culmina cu un super telefon multi-touch, 3G, cu camera de peste 5 megapixeli si o memorie de cel putin 16 GB.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×