Telefonul Omego, special pentru copii

1.237 ori
<b>Telefonul Omego, special pentru copii</b>Aruncand o singura privire la terminalul din imaginea de mai jos nu ne-am gandi din prima secunda ca avem de-a face cu un telefon. Iata ca totusi gadgetul este un telefon mobil, destinat unui public extrem de tanar. Handseturile create special pentru...

Aruncand o singura privire la terminalul din imaginea de mai jos nu ne-am gandi din prima secunda ca avem de-a face cu un telefon. Iata ca totusi gadgetul este un telefon mobil, destinat unui public extrem de tanar.

Handseturile create special pentru copii nu seamana deloc cu telefoanele clasice, iar Omego este cel mai bun exemplu in aceasta privinta. Terminalul include un display LCD si cantareste 83 de grame, operand in retelele T-Mobile. Telefonul include o serie de jocuri educationale, un organizer, o agenda cu 40 de numere de telefon, avand si un mare defect constituit de lipsa unui keypad numeric.

Evident, controlul parental se afla la el acasa pe acest model Omego, protejand copii de o navigare excesiva, de o incarcare a facturii si de vizualizarea continuturilor destinate adultilor. Abonamentul cu care soseste telefonul costa 15 lire sterine pe luna (in jur de 30 de dolari), in cadrul unui contract pe 18 luni plus o taxa de 5 lire sterline pe megabyte. Aceasta in cazul in care veti folosi modemul GPRS al telefonului, dar la urma urmei, de ce ar initia un copil de 8 ani transferuri de date?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×