GPS-ul Asus, dotat cu senzori de luminozitate zguduie piata de profil

1.817 ori
<b>GPS-ul Asus, dotat cu senzori de luminozitate zguduie piata de profil</b>Numerosi membri ai presei de specialitate sugereaza faptul ca Asus ar putea deveni urmatorul Samsung, cand vine vorba de produse de inalta calitate in orice sector al electronicelor destinate consumului de masa. R600 este cel mai nou sistem GPS produs de...

Numerosi membri ai presei de specialitate sugereaza faptul ca Asus ar putea deveni urmatorul Samsung, cand vine vorba de produse de inalta calitate in orice sector al electronicelor destinate consumului de masa.

R600 este cel mai nou sistem GPS produs de Asus si include un display touchscreen de 4.3 inch dotat cu un senzor de luminozitate, care ajusteaza automat stralucirea ecranului pentru vizibilitate maxima. Noul Asus este dotat cu Bluetooth 2.0, folosit pentru apelurile handsfree, dar si un super procesor de 400MHz, in mod ironic livrat de Samsung. Asus a decis in sfarsit sa obtina licenta pentru chipsetul GPS SiRFStar III, facand din terminalele viitoare, printre cele mai bune de acest gen.

R600 include si 64MB RAM si 128ROM, care se poate mari cu ajutorul unui slot de extensie al memoriei telefonului. Masurand 142 x 83 x 18mm, terminalul de doar 260 de grame este unul dintre cele mai bune GPS-uri de pe piata, avand si "viata bateriei" cea mai lunga - 6 ore. Terminalul ofera suport pentru fisiere media in format MP3, foto si video, dintre care ultimele 2 nu au inca formaturile precizate. Nu cunoastem inca, un pret oficial, dar stim ca R600 se va lansa in SUA la inceputul lui septembrie. TomTom, Garmin si Navman, paziti-va!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×