Apple si Vodafone se pregatesc de lansarea europeana a lui iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.129 ori
<b>Apple si Vodafone se pregatesc de lansarea europeana a lui iPhone</b>Lansarea lui iPhone in Europa este partial un zvon, partial o speculatie, dar si multa anticipare din partea fanilor terminalului. Conform unor surse interne, Vodafone si Apple se afla in ultima faza a negocierilor care vor aduce in sfarsit cel mai...

Lansarea lui iPhone in Europa este partial un zvon, partial o speculatie, dar si multa anticipare din partea fanilor terminalului.

Conform unor surse interne, Vodafone si Apple se afla in ultima faza a negocierilor care vor aduce in sfarsit cel mai celebru telefon al anului in Europa. Apple va anunta oficial o data de lansare peste cateva saptamani, dar doar dupa ce isi va rezolva ultimele probleme cu Vodafone. Se pare ca operatorul nu este dispus sa "asculte" de Apple, cum a facut AT&T, nedorind sa ofere companiei lui Steve Jobs atat de mult control.

Printre cerintele celor de la Vodafone se numara si dorinta de a folosi aplicatia YouTube intr-un mod similar cu versiunea sa web, dar si cererea ca iPhone sa suporte sincronizarea calendarului si emailului cu alte terminale. Operatorul doreste si o securitate mai buna si firewalluri de calitate, un proces de securitate WiFi simplificat si feature-ul "cut si paste" in browserul Safari de pe iPhone.

Acum ca Vodafone si Apple au ajuns la negocieri, ramane doar sa asteptam lansarea lui iPhone in Europa, dar va vom tine la curent cu evolutia situatiei intre timp.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×