Apple si Vodafone se pregatesc de lansarea europeana a lui iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.139 ori
<b>Apple si Vodafone se pregatesc de lansarea europeana a lui iPhone</b>Lansarea lui iPhone in Europa este partial un zvon, partial o speculatie, dar si multa anticipare din partea fanilor terminalului. Conform unor surse interne, Vodafone si Apple se afla in ultima faza a negocierilor care vor aduce in sfarsit cel mai...

Lansarea lui iPhone in Europa este partial un zvon, partial o speculatie, dar si multa anticipare din partea fanilor terminalului.

Conform unor surse interne, Vodafone si Apple se afla in ultima faza a negocierilor care vor aduce in sfarsit cel mai celebru telefon al anului in Europa. Apple va anunta oficial o data de lansare peste cateva saptamani, dar doar dupa ce isi va rezolva ultimele probleme cu Vodafone. Se pare ca operatorul nu este dispus sa "asculte" de Apple, cum a facut AT&T, nedorind sa ofere companiei lui Steve Jobs atat de mult control.

Printre cerintele celor de la Vodafone se numara si dorinta de a folosi aplicatia YouTube intr-un mod similar cu versiunea sa web, dar si cererea ca iPhone sa suporte sincronizarea calendarului si emailului cu alte terminale. Operatorul doreste si o securitate mai buna si firewalluri de calitate, un proces de securitate WiFi simplificat si feature-ul "cut si paste" in browserul Safari de pe iPhone.

Acum ca Vodafone si Apple au ajuns la negocieri, ramane doar sa asteptam lansarea lui iPhone in Europa, dar va vom tine la curent cu evolutia situatiei intre timp.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×