Telefonul Oppo N1 va avea o zonă touch În partea din spate, poate și scanner pentru amprente?

1.370 ori
<b>Telefonul Oppo N1 va avea o zonă touch În partea din spate, poate și scanner pentru amprente?</b>Se pare că Oppo se alătura producătorilor de telefoane care includ zone touch în partea din spate a handseturilor lor. Până acum cei de la Pantech au lansat un astfel de device, cu un scanner pentru amprente în zona din spate și am văzut și o...

Se pare că Oppo se alătura producătorilor de telefoane care includ zone touch în partea din spate a handseturilor lor. Până acum cei de la Pantech au lansat un astfel de device, cu un scanner pentru amprente în zona din spate și am văzut și o imagine cu un HTC One Max care avea o presupusă zona touch sub camera.

Astăzi vedem un teaser nou pentru telefonul Oppo N1, care ne îndeamnă "să nu atingem doar fata, ci și spatele", folosind drept metaforă corpul unei femei cu rochie cu spatele gol. Același teaser menționează și un panou touch pentru spatele lui Oppo N1, un cameraphone de 12 megapixeli care se vrea a fi un rival pentru Nokia Lumia 1020 și Samsung Galaxy S4 Zoom.

Terminalul ar urma să debuteze în curând, la un preț de 480 de dolari. Dacă tot vorbim de panouri touch în spate și consola Sony PS Vita are o astfel de dotare, touchpad-ul său fiind mare cât un ecran de smartphone aproape. Ar fi interesant că zona touch de pe spatele lui Oppo N1 să aibă și un rol în utilizarea camerei, pentru zoom de exemplu. Vom afla mai multe în septembrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×