Jocuri gratuite pe Nokia N-Gage si pentru cei ce nu poseda un N81

2.042 ori
<b>Jocuri gratuite pe Nokia N-Gage si pentru cei ce nu poseda un N81</b>Oficial, beta testingul platformei de gaming N-Gage era disponibil doar celor care poseda un Nokia N81. Au existat totusi persoane care au gasit metode neoficiale de a participa la aceasta perioada de trial. Feedbackul Nokia este totusi unul pozitiv, de...

Oficial, beta testingul platformei de gaming N-Gage era disponibil doar celor care poseda un Nokia N81. Au existat totusi persoane care au gasit metode neoficiale de a participa la aceasta perioada de trial.

Feedbackul Nokia este totusi unul pozitiv, de vreme ce finlandezii au deschis sondajul beta testingului si celor care folosesc un alt terminal decat N81. Acest lucru inseamna ca posesorii telefoanelor Nokia compatibile cu platforma N-Gage vor beneficia de o copie gratuita a jocului Mile High Pinball, la momentul lansarii sale oficiale.

Faza de beta testing a platformei de gaming a purtat numele de First Access si a vizat doar utilizatorii de telefoane Nokia N81 initial. Dupa amanari succesive ale debutului stadiului beta al platformei N-Gage, iata ca producatorul finlandez devine generos si isi rasplateste fanii cu inca un joc gratuit. Ramane de vazut daca Nokia va putea concura cu marile companii care dezvolta jocuri pentru iPhone, prin intermediul SDK-ului lansat cu cateva saptamani in urma.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×