Telefonul Philips X800 dotat cu touchscreen, o mare dezamagire

1.669 ori
<b>Telefonul Philips X800 dotat cu touchscreen, o mare dezamagire</b>Desi conceptul telefonului Philips X800 dotat cu touchscreen arata genial, produsul real dezamageste, nu atat prin design, cat prin lista sa "schioapa" de specificatii. Ce-i lipseste acestei clone iPhone? Conectivitatea! Lista sa de dotari include suport...

Desi conceptul telefonului Philips X800 dotat cu touchscreen arata genial, produsul real dezamageste, nu atat prin design, cat prin lista sa "schioapa" de specificatii. Ce-i lipseste acestei clone iPhone? Conectivitatea!

Lista sa de dotari include suport pentru retele 2G (GSM 900/1800/1900), un display TFT touchscreen de doar 256.000 de culori, cu suport pentru o rezolutie wide QVGA de 240 x 400 pixeli si diagonala de 2.9 inchi. Trecand la dezamagirile si mai mari observam ca handsetul nu suporta EDGE, HSCSD, 3G si nici WLAN. Astfel trebuie sa ne multumim cu o conectivitate GPRS Class 10, care poate atinge maxim 48 kbps, si asta in anul 2008 in care se lucreaza deja la infrastructura 4G.

Nici nu are rost sa mai mentionam suportul Bluetooth 2.0 cu A2DP, de vreme ce nimic nu mai poate salva aceasta "copie ieftina" a lui iPhone. Lista de specificatii mai include si o camera fata blitz, o alta greseala impardonabila a producatorului. Din fericire aflam ca se lucreaza la o versiune high-end de Xenium X-Connect, care va rezolva problemele de conectivitate ale lui X800. In acest caz, ce rost are lansarea acestui terminal?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×