Imagini reale cu iPhone 3G: iPhone Black, iPhone White, iPhone Red

3.439 ori
<b>Imagini reale cu iPhone 3G: iPhone Black, iPhone White, iPhone Red</b>Cu un an in urma, inainte de lansarea celebrului iPhone, Web-ul a fost invadat de imagini scapate si presupuneri asupra felului in care va arata terminalul produs de Apple. In 2008 nu se intampla acelasi lucru, de vreme ce oficialii Apple au fost mai...

Cu un an in urma, inainte de lansarea celebrului iPhone, Web-ul a fost invadat de imagini scapate si presupuneri asupra felului in care va arata terminalul produs de Apple. In 2008 nu se intampla acelasi lucru, de vreme ce oficialii Apple au fost mai rezervati, iar zvonurile care au aparut nu au avut baze credibile. Iata totusi in sfarsit imagini reale cu noul iPhone, mai nou in varianta rosie (iPhone RED):

Se pare ca terminalul va sosi cu suport pentru video chat, iar in mod surprinzator iPhone 2 (3G) pare mai gros decat actuala versiune a telefonului, potrivindu-se cu zvonurile legate de o baterie mai mare. Aceasta ar fi folosita pentru a oferi handsetului destula energie pentru a opera in retele 3G. De asemenea, marginile terminalului sunt mai subtiri decat ne-am fi asteptat, astfel ca iPhone 3G se va conforma si zvonurilor care anuntau un telefon mai subtire decat prima versiune.

iPhone 3G

Ne surprinde placut prezenta camerei frontale pentru video-convorbiri, dupa ce numeroase site-uri care au intrat in posesia documentatiei lui iPhone 3G mentionau faptul ca aceasta camera lipseste din lista de specificatii. Odata cu aceste prime imagini asa-zis reale aflam si ca telefonul va suporta aplicatia video iCHat pentru Windows XP. Exista totusi numeroase pareri care ne avertizeaza ca avem de-a face cu un foarte talentat artist in Photoshop si ca nu ar trebui sa ne entuziasmam prea tare. Misterul va fi clarificat odata cu lansarea terminalului, luni seara la ora 20:00.

Mai multe detalii si imagini pe: Intomobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×