Telefonul Motorola RAZRmaxx V6 Ferrari Challenge se apropie de linia de sosire

Autor:  | Publicat în:  Motorola 3.113 ori
<b>Telefonul Motorola RAZRmaxx V6 Ferrari Challenge se apropie de linia de sosire</b>Trecand peste complexul unui nume extrem de lung, trebuie sa mentionez ca acest model este fructul colaborarii dintre Motorola si Pininfarina, designerii faimosului Ferrari. Contributia constructorului italian nu se rezuma doar la un logo, ci si la un joc...

Trecand peste complexul unui nume extrem de lung, trebuie sa mentionez ca acest model este fructul colaborarii dintre Motorola si Pininfarina, designerii faimosului Ferrari.

Contributia constructorului italian nu se rezuma doar la un logo, ci si la un joc de lumini rosii pentru partea din spate a telefonului. De asemenea, de fiecare data cand veti inchide sau deschide telefonul, veti auzi sunetul unui motor V8 de Ferrari. Modelul include si o colectie de 30 de poze cu masini Ferrari Challenge sau F430.

Probabil va intrebati de ce a preferat constructorul italian tocmai Motorola RAZRmaxx pentru implementarea unor elemente specifice companiei "calutului cabrat". Metaforic sau nu, acest telefon a fost ales datorita vitezei sale mari de transfer HSDPA (3,6 Mbps), iar brandurile asociate cu viteze mari se pare ca au darul de a colabora in secolul XXI.

Telefonul nu este doar o etalare a unui design deosebit, avand functii care fac cinste colaborarii intre cele 2 mari nume. O camera de 2 mega-pixeli si o camera VGA, sunt elemente pastrate de la modelul original. RAZRmaxx V6 Ferrari Challenge va fi lansat la nivel international pe 29 ianuarie la pretul de 635$. Este clar ca avem de-a face cu un model de lux, destinat in special celor ce detin un Ferrari, nu doar un terminal ce ii poarta numele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×