Detalii despre LG Flowing Wave AX-380

1.038 ori
<b>Detalii despre LG Flowing Wave AX-380</b>Respectandu-si numele, LG Wave, include un design similar curburii unui val, insotit de culori care bat spre negru si confera un look aparte terminalului. LG Wave este un terminal mid-range, in oferta celor de la Alltel, fiind considerat un update la...

Respectandu-si numele, LG Wave, include un design similar curburii unui val, insotit de culori care bat spre negru si confera un look aparte terminalului.

LG Wave este un terminal mid-range, in oferta celor de la Alltel, fiind considerat un update la modelul AX-355, deja disponibil prin acelasi operator. Wave include o camera de 1.3 megapixeli si Bluetooth, dotari standard pentru aceasta clasa de telefoane. De asemenea terminalul include taste destinate controlului functiilor muzicale si este compatibil cu carduri de memorie microSD de pana la 2GB. Evident, AX-380 (Wave) include si un MP3 player, capabil de playback pentru fisiere audio in format MP3, WMA, AAC si AAC+.

Un modul GPS isi face si el aparitia in lista de specificatii tehnice ale handsetului, insotit de capacitatea de conectare prin EV-DO. Serviciile compatibile cu reteaua de mare viteza includ downloaduri prin Axcess Shop, servicii de televiziune prin Axcess TV si Axcess Search si Celltop, pe langa browsingul standard. Bateria lui Wave rezista pana la 140 de ore in mod standby si 3 ore in mod convorbire, iar telefonul include un display principal TFT LCD la o rezolutie de 176x220 pixeli, si unul secundar TFT LCD la o rezolutie de 96x96 pixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×