Xiaomi Black Shark 2 ar putea debuta în curând internaţional, inclusiv în România; Xiaomi a postat un teaster misterios

1.390 ori
<b>Xiaomi Black Shark 2 ar putea debuta în curând internaţional, inclusiv în România; Xiaomi a postat un teaster misterios</b>Vedem astăzi și un prim teaser oficial asociat lui Xiaomi Black Shark 2, un nou smartphone de gaming care va aduce o dotare mai mult sau mai puțin utilă. Este vorba despre un sistem de iluminare fistichiu pe care device-ul îl va adopta în zona

Xiaomi Black Shark a debutat în luna aprilie a acestui an drept unul dintre cele mai accesibile telefoane de gaming, la capitolul preţ. Ar fi cam devreme să vedem un succesor, dar iată că sunt şanse pentru acest lucru, judecând după un teaser misterios al celor de la Xiaomi.

Pentru a concura imediat şi eficient cu proaspăt anunţatul Razer Phone 2, Xiaomi pare a pregăti un Black Shark 2. Terminalul a fost de altfel şi certificat în China recent, deci clar vine o variantă nouă. Xiaomi a postat pe site-ul său un teaser care include cuvintele "Sharks Approaching" şi "Unleashing Soon". În cel mai rău caz vedem un debut internaţional al lui Xiaomi Black Shark cel de prima generaţie, în cel mai bun apare direct Black Shark 2.

Xiaomi Black Shark 2

Având în vedere că Orange România a început să comercializeze oficial produsele companiei chineze, avem şanse mari să aducă şi acest gaming device la preţ bun. Zvonurile afirmă că Xiaomi Black Shark 2 va sosi luna viitoare, cu procesor Snapdragon 845, 8 GB RAM şi 128 GB stocare.

Greu de crezut că vom vedea un ecran de 120 Hz la bord, dar nu pierdem speranţa. Pe de altă parte avem un ecran cu aspect 18:9, faţă de cel 16:9 de pe Razer Phone 2, deci un format mai alungit. Vom avea şi o cameră duală în spate, probabil un sistem de răcire şi ceva sistem de iluminare fistichiu şi boxe puternice.

Între timp noi aşteptăm în continuare să intre în magazine ASUS ROG Phone şi eventual o mutare şi de la Nokia, care a promis la rândul său un terminal de gaming. În condiţiile în care un Razer Phone 2 costă 799 de dolari, Xiaomi va miza probabil pe preţul mai accesibil pentru noul său gaming device. Probabil va fi iarăşi un telefon de 500 sau 600 de dolari, ceea ce nu sună rău deloc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×