Sharp anunta un nou sistem touchscreen, mai bun decat cel de pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Sharp 978 ori
<b>Sharp anunta un nou sistem touchscreen, mai bun decat cel de pe iPhone</b>Tehnologia touchscreen exista deja de ceva vreme, dar pana acum nu am vazut multe display-uri care sa suporte si multi touch, pe langa standardul touchscreen. Iata-l ca acesta soseste, prin intermediul celor de la Sharp: Multi-touch este noul standard...

Tehnologia touchscreen exista deja de ceva vreme, dar pana acum nu am vazut multe display-uri care sa suporte si multi touch, pe langa standardul touchscreen. Iata-l ca acesta soseste, prin intermediul celor de la Sharp:

Multi-touch este noul standard cand vine vorba de terminale dotate cu display-uri touchscreen, ducand intregul concept la un nivel nou. Sharp a anuntat un nou LCD touchscreen, care nu este doar rivalul variantei multi-touch folosita pe iPhone, ci chiar marele sau competitor. Noua tehnologie se bazeaza pe senzori optici inclusi in display, iar reprezentantii Sharp sustin ca noul telefon va fi mai subtire cu 1mm datorita feature-urilor sale.

Vom vedea demo-uri ale noului touchscreen trimise publicului in primavara lui 2008, sau chiar un scanner de coduri de bare, eventual pe iPhone. Sa speram ca Sharp vor face o treaba buna, in timp ce asteptam si speram sa vedem o lansare oficiala a unui iPhone 3G, eventual marea lansare europeana. Toate aceste lansari ale rivalilor telefonului produs de Apple, ne duc la concluzia ca iPhone a devenit un etalon in ce priveste interfata si controlul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×