Telefonul Samsung cu camera de 8 megapixeli confirmat oficial - i8510 INNOV8

3.414 ori
<b>Telefonul Samsung cu camera de 8 megapixeli confirmat oficial - i8510 INNOV8</b>Daca nu v-a fost de ajuns niciodata un telefon cu o camera de "doar" 5 megapixeli, a venit momentul pentru un upgrade, fie ca vorbim despre Sony Ericsson C905, sau despre noul sau rival Samsung INNOV8 i8510. Acesta tocmai a fost confirmat oficial si se...

Daca nu v-a fost de ajuns niciodata un telefon cu o camera de "doar" 5 megapixeli, a venit momentul pentru un upgrade, fie ca vorbim despre Sony Ericsson C905, sau despre noul sau rival Samsung INNOV8 i8510.

Acesta tocmai a fost confirmat oficial si se pare ca avem de-a face cu un slider S60 typic pentru Samsung cu un design slim si placut. Camera sa are o rezolutie de 8 megapixeli si soseste cu autofocus, iar daca ea nu va impresioneaza atunci poate o vor face specificatiile handsetului, ce includ un display QVGA, conectivitate HSDPA, WiFi, GPS, TV-out si un chipset grafic 3D.

i8510 INNOV8

In plus, INNOV8 i8510 soseste si cu un media player cu suport pentru playback DivX, plus memorie interna de 16 GB, un mouse optic si compatibilitate DLNA. Samsung are obiceiul de a lansa destul de rapid telefoanele sale, dupa ce acestea sunt anuntate oficial, astfel ca am putea vedea handsetul in magazine in urmatoatele luni, cu un pret care va depinde de abonament.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×