Opera prezinta telefoanele ideale pentru browsing in raportul sau

1.134 ori
<b>Opera prezinta telefoanele ideale pentru browsing in raportul sau</b>Webul mobil nu "apartine" celor ce folosesc smartphone-uri, conform raportului State of the Mobile Web, al celor de la Opera Software. Acesta a aparut astazi, iar 6 dintre cele mai populare telefoane pentru browsing apartin producatorului Nokia, 2 celor...

Webul mobil nu "apartine" celor ce folosesc smartphone-uri, conform raportului State of the Mobile Web, al celor de la Opera Software. Acesta a aparut astazi, iar 6 dintre cele mai populare telefoane pentru browsing apartin producatorului Nokia, 2 celor de la Sony Ericsson, unul BlackBerry si unul Samsung.

Raportul continua, mentionand faptul ca in SUA, 9 din 10 telefoane de top ce folosesc Opera Mini sunt BlackBerry-uri. Raportul afirma si ca utilizarea webului mobil va creste, pe masura ce consumatorii descopera accesarea continuturilor Web full de pe telefoanele lor. Cei care folosesc Opera Mini au vizualizat peste 3.2 miliarde de pagini in iunie, cu 9.4% mai mult decat in luna mai a acestui an.

Opera Mini stabileste valoarea unui operator, la ora actuala, de vreme ce utilizatorii acestui browser au facut in iunie un trafic de peste 46.7 milioane MB de date pentru operatorii de pe tot globul. Avand in vedere ca Opera Mini comprima datele cu pana la 85%, suma reala este de 311 milioane MB pentru luna care tocmai a trecut. Raportul complet oferit de Opera este disponibil aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×