Spy Shop Black Friday 2017

Vodafone, Orange si Cosmote ofera noi servicii de trimitere SMS/MMS si reincarcare

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.006 ori
<b>Vodafone, Orange si Cosmote ofera noi servicii de trimitere SMS/MMS si reincarcare</b>Marii operatori de pe piata autohtona se intrec in lansari in aceasta saptamana si ii vedem pe cei de la Vodafone, extinzand serviciul de trimitere a SMS-urilor de pe computer, in vreme ce clientii Orange PrePay vor putea trimite mesaje multimedia si in...

Marii operatori de pe piata autohtona se intrec in lansari in aceasta saptamana si ii vedem pe cei de la Vodafone, extinzand serviciul de trimitere a SMS-urilor de pe computer, in vreme ce clientii Orange PrePay vor putea trimite mesaje multimedia si in roaming. Cosmote nu putea sta deoparte, astfel ca acum ofera serviciul "reincarca de oriunde".

Vodafone a lansat astazi aplicatia Vodafone SMSender, cu ajutorul careia clientii operatorului pot trimite SMS-uri de pe PC pe telefonul mobil. A existat un predecesor al acestui serviciu, lansat in 2003, dar acela putea fi folosit doar prin intermediul lui Microsoft Outlook, dupa cum ne informeaza Dailybusiness.ro. SMSender este o aplicatie disponibila gratuit, prin descarcare de pe site-ul Vodafone, iar SMS-urile trimise au aceleasi tarife ca si cele de pe telefonul mobil. In plus, veti putea trimite mesaje de cel mult 480 de caractere catre mai multe numere de telefon sau catre liste prestabilite.

Trecand in tabara rivala, aflam ca Orange ofera acum sansa utilizatorilor de cartele PrePaid si abonamente reincarcabile sa trimita si primeasca MMS-uri in roaming. Oferta intra in vigoare din 28 iulie 2008, iar serviciul face parte din portofoliul Orange Travel, avand acoperire internationala (53 de tari, 4 continente). Veti putea activa serviciile MMS si Roaming cu ajutorul meniului interactiv Self Care, apeland *100#.

In cele din urma si Cosmote are o surpriza pentru clientii sai, care pot acum sa incarce o cartela a operatorului doar apeland numarul 0766.135.135, din orice retea (nationala, internationala, roaming). Va trebui apoi sa introduceti numarul de telefon al persoanei care va beneficia de reincarcare si un cod 16 cifre al cartelei de reincarcare sau cel al unui voucher electronic. Apelurile catre numarul anterior mentionat sunt gratuite pentru clientii Cosmote, nu si in roaming, iar in cazul apelurilor efectuate din alte retele, ele vor fi taxate la fel si cele standard la apelarea unui numar Cosmote. Cartela pusa in vanzare de operator poate fi reincarcata cu 3 pana la 200 de euro.

BLACK FRIDAY 2017! (Live Blogging)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×