Telefonul Samsung cu clapetă Galaxy Folder ajunge pe web În imagini noi

5.016 ori
<b>Telefonul Samsung cu clapetă Galaxy Folder ajunge pe web În imagini noi</b>Este a treia oară când noul telefon cu clapeta Samsung Galaxy Folder este subiect de scăpare de informații, de această dată cu două noi imagini interesante. Această întoarcere în trecut va avea cu siguranță succes în Japonia, unde acest...

Este a treia oară când noul telefon cu clapeta Samsung Galaxy Folder este subiect de scăpare de informații, de această dată cu două noi imagini interesante. Această întoarcere în trecut va avea cu siguranță succes în Japonia, unde acest format de telefon e încă la modă.

Randarile din acest articol au fost publicate de către Sammy Hub, sursa de încredere când vine vorba de produse Samsung. știm că noul venit va avea display-uri duale cu rezoluție scăzută, Android 4.1.2 Jelly Bean drept OS, 1 GB RAM, 8 GB memorie internă, o cameră de 5 megapixeli, slot microSD și suport dual SIM.

Telefonul Samsung cu clapeta Galaxy Folder ajunge pe web În imagini noi

Trebuie să recunosc că handsetul arata mai bine în primele scăpări decât în aceste imagini. Oare mai este loc pe piață pentru un terminal cu taste numerice și Android la bord? Cu un preț rezonabil acest device ar putea fi un hit, dar Samsung își permite să producă și gadgeturi care să nu se vândă bine, având în vedere succesul celorlalte produse ale sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×