HTC gata să renunțe la Windows Phone? Mai este loc de un flagship nou?

980 ori
<b>HTC gata să renunțe la Windows Phone? Mai este loc de un flagship nou?</b>HTC a cunoscut succesul în ultima vreme datorită modelelor ca HTC One și Butterfly S, dar și One Mini. Totuși nu putem să nu ne întrebăm ce se întâmplă cu strategia sa în zona Windows Phone, mai ales că HTC a fost un partener de lansare...

HTC a cunoscut succesul în ultima vreme datorită modelelor ca HTC One și Butterfly S, dar și One Mini. Totuși nu putem să nu ne întrebăm ce se întâmplă cu strategia sa în zona Windows Phone, mai ales că HTC a fost un partener de lansare pentru aceasta platformă.

HTC a avut un număr destul de mare de terminale Windows Phone 7, dar odată cu sosirea lui Windows Phone 8, compania a lansat doar modelele 8X și 8S, plus un nou venit 8XT pentru operatorul Sprint. Acesta din urmă a trecut practic neobservat în avalanșa de noi handseturi Android. Zvonurile afirmă acum că HTC ar plănui o îndepărtare față de platformă mobilă a celor de la Microsoft.

Nu avem vreo scăpare propriu zisa sau vreo afirmație a unui oficial, ci doar "surse anonime din industrie". Conform acestora HTC observă că Nokia domină ecosistemul Windows Phone și a ales să se lupte cu rivalii Android și nu cu Nokia, abandonând Windows Phone. HTC 8X și 8S nu au impresionat în mod deosebit, deci consider că taiwanezii au făcut o alegere bună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×