Telefonul Samsung F480 devine Samsung Tocco, pentru romanii din Italia

2.679 ori
<b>Telefonul Samsung F480 devine Samsung Tocco, pentru romanii din Italia</b>Cu o saptamana in urma aflam de cel mai nou telefon dotat cu touchscreen al celor de la Samsung, SGH-F480. Acum, terminalul este din nou in atentia noastra, cu o alta denumire si destinat unei noi piete. Samsung F480 este acum cunoscut sub numele de...

Cu o saptamana in urma aflam de cel mai nou telefon dotat cu touchscreen al celor de la Samsung, SGH-F480. Acum, terminalul este din nou in atentia noastra, cu o alta denumire si destinat unei noi piete.

Samsung F480 este acum cunoscut sub numele de Samsung Tocco, cuvantul fiind italian si insemnand atingere sau mai bine zis "touch". In afara de denumire, nu exista alte modificari ale acestui handset. Tocco este un terminal slim cu dotari de top, printre care si un display full touchscreen de 2.8 inch cu suport pentru feedback haptic. De asemenea, noul Samsung soseste cu o camera de 5 megapixeli care detecteaza zambetele subiectilor fotografiati.

Interfata TouchWiz este pe lista de dotari si poate fi customizata dupa pofta inimii. Bateria acestui handset este decenta, rezistand aproximativ o zi, daca telefonul este folosit cu moderatie. In cele din urma, aflam ca Tocco include un music player, radio FM, USB 2.0, Bluetooth si o memorie interna de 223MB, plus slot pentru carduri microSD. Nu cunoastem inca pretul sau data de lansare pentru noul Samsung, dar banuim ca vor exista numerosi romani din Italia care vor pune mana pe telefon inaintea noastra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×