Telefonul Samsung W629, un terminal dual stand-by

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.815 ori
<b>Telefonul Samsung W629, un terminal dual stand-by</b>In timpul showului PT ExPOCOMM China 2007, Samsung Electronics a prezentat noul sau telefon dual stand-by, modelul W629. Handsetul va permite sa folositi 2 SIM-uri in acelasi timp, unul in retea GSM si unul in CDMA. Prin intermediul telefonului din...

In timpul showului PT ExPOCOMM China 2007, Samsung Electronics a prezentat noul sau telefon dual stand-by, modelul W629. Handsetul va permite sa folositi 2 SIM-uri in acelasi timp, unul in retea GSM si unul in CDMA.

Prin intermediul telefonului din imaginea de mai sus veti profita din plin de serviciile a 2 provideri diferiti pe un terminal mobil. Handsetul a fost creat special pentru omul ocupat de afaceri, care s-a saturat sa foloseasca 2 telefoane diferite. Pe lista sa de specificatii tehnice gasim un display QVGA TFT cu o diagonala de 2.6 inch, o camera de 3 megapixeli, headset Bluetooth si suport conversational pentru limbile engleza, chineza si coreana.

Samsung W629 va fi pus in vanzare in China pana la finalul acestui an si ne indoim ca va parasi Asia, cel putin pana la jumatatea lui 2008. Se pare ca producatorii europeni de terminale nu prea se inghesuie sa adopte modelul dual SIM, acesta fiind preferat in special de catre companiile asiatice. La urma urmei, ce ii costa pe Samsung sa cumpere un model "de-a gata" de la companii cu nume mici, de genul CECT, care erau deja cunoscute pentru telefoane cu suport pentru 2/3 cartele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×