Exploram Windows Mobile 6.1 cu un clip video de exceptie

1.937 ori
<b>Exploram Windows Mobile 6.1 cu un clip video de exceptie</b>Genialii de la boygeniusreport.com ne ofera in exclusivitate o perindare printre functiile lui Windows Mobile 6.1 prin intermediul celui mai nou video hands-on, pe care-l puteti admira dand click pe imaginea urmatoare: Redactorul foloseste un Motorola Q9...

Genialii de la boygeniusreport.com ne ofera in exclusivitate o perindare printre functiile lui Windows Mobile 6.1 prin intermediul celui mai nou video hands-on, pe care-l puteti admira dand click pe imaginea urmatoare:

Redactorul foloseste un Motorola Q9 pentru a demonstra functiile lui 6.1. In sfarsit vom putea face copy/paste pe telefonul mobil, dupa cum arata si clipul prezentat. De asemenea Windows Mobile 6.1 ofera utilizatorului un nou ecran Home, care afiseaza apelurile ratate si tot soiul de notificari, gen email, SMS, etc. Veti putea schimba codul principal de securitate si veti beneficia de setari noi ale sistemului de text input.

6.1 aduce si optiunea Recent Programs, la o apasare a meniului Start si va veti bucura sa aflati ca, de fiecare data cand veti scrie un email sau SMS si veti tasta adresa contactului in campul "To", numele persoanei va aparea intr-un mod similar lui Windows Mobile Professional. Internet Explorer va permite acum sa definiti o pagina Home si dati zoom in/out prin intermediul unei interfate aratoase si clare. Task managerul arata acum folosirea procesorului ca un intreg, listand toate procesele. IE ofera 6 moduri de zoom plus functionalitate copy/paste, in vreme ce ActiveSync iti va configura automat setarile de Exchange, atunci cand vei introduce o adresa de e-mail.

Indicatorului de conectivitate Wi-Fi va fi prezent in  bara status, in pur stil Windows Mobile Professional, iar tema principala a lui WM 6.1 va fi similara cu cea a lui Vista.  In cazul in care v-am convins sa testati acest OS, nu uitati sa probati functionalitatea sa pe un terminal care il suporta si care il poate pune in evidenta, cum este Moto Q9.

Clip Video:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×