Telefonul Sharp Disney Mobile SH-02G primește un hands on scurt (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sharp 735 ori
<b>Telefonul Sharp Disney Mobile SH-02G primește un hands on scurt (Video)</b>Telefonul Disney Mobile SH-02G produs de Sharp și despre care am mai scris la final de săptămână a primit astăzi o experiență hands on pe care o vedeți mai jos. Terminalul are că public țintă atât copiii, cât și fanii Disney. &nbsp; El vine...

Telefonul Disney Mobile SH-02G produs de Sharp și despre care am mai scris la final de săptămână a primit astăzi o experiență hands on pe care o vedeți mai jos. Terminalul are că public țintă atât copiii, cât și fanii Disney.

El vine pe roz, cel puțin în versiunea din acest clip și are un sistem special de iluminare plasat lateral, în ritmul melodiei "Let It Go" din desenul Frozen. Acest model e privat un derivat din Sharp Aquos Crystal, de vreme ce are marginea superioară foarte îngustă, atât de îngustă încât camera frontală a trebuit plasată în partea inferioară. Tot acolo găsim și un logo Mickey Mouse, semn că acesta este cu adevărat un device Disney.

Acest produs a fost prezentat ca parte a colecției de iarnă a operatorului japonez NTT DoCoMo, care mai include handseturi copilăroase de genul. Acest model vine cu ecran Full HD de 5.5 inch, probabil procesor Snapdragon 801 și din câte știm și o cameră de 13 megapixeli, cu stabilizare optică a imaginii. Avem parte și de 2 GB RAM și de numeroase aplicații și jocuri Disney.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×