Doar 1% dintre britanici vor un iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 985 ori
<b>Doar 1% dintre britanici vor un iPhone</b>Cu doar 3 saptamani inaintea de lansarea britanica a lui iPhone, un sondaj YouGov arata ca cererea pentru terminalul produs de Apple este cel putin...neglijabila. Conform studiului, doar 1% dintre cei chestionati online ar dori sa fie posesorii unui...

Cu doar 3 saptamani inaintea de lansarea britanica a lui iPhone, un sondaj YouGov arata ca cererea pentru terminalul produs de Apple este cel putin...neglijabila.

Conform studiului, doar 1% dintre cei chestionati online ar dori sa fie posesorii unui iPhone. Desi a fost catalogat drept unul dintre cele mai dorite terminale ale anului, telefonul produs de Apple nu i-a convins pe britanici sa plateasca pentru el, dar si pentru un abonament pe 18 luni. Dupa ce persoanele chestionate au aruncat o privire asupra feature-urilor lui iPhone, un sfert dintre repondenti au afirmat ca este foarte probabil ca ei sa cumpere terminalul. Procentul acestora a scazut la 1%, dupa ce persoanele au aflat ca handsetul va costa 269 de lire sterline plus 35 de lire pe luna in cadrul unui abonament pe 18 luni.

Doar 4% dintre cei chestionati stiau ca Apple produce si telefoane mobile, conform sondajului YouGov. Spre exemplu Nokia a fost recunoscut drept un producator de terminale mobile de catre 98% dintre cei chestionati, fiind de altfel cel mai mare producator din lume. Pentru a cuceri piata britanica iPhone va trebui sa schimbe comportamentul traditional al cumparatorilor. YouGov a chestionat peste 1000 de persoane in cadrul campaniei de depistare a efectului iPhone in Marea Britanie. Terminalul va fi pus in vanzare in tara lui Shakespeare pe 9 noiembrie, iar cumparatorii vor trebui sa se aboneze pe 18 luni la O2, operator local exclusiv.

Apple a anuntat oficial ca spera sa vanda 10 milioane de unitati iPhone pe tot globul pana la finalul lui 2008, dupa ce recent afirmase ca a vandut 1 milion de unitati doar in SUA.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×