Telefonul Softbank 922SH arata foarte Sharp

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.872 ori
<b>Telefonul Softbank 922SH arata foarte Sharp</b>Poti spune ca noul telefon celular Sharp 922SH de la Softbank Japan este cu clapeta, dar balamaua nu permite deschiderea completa pe verticala! In loc de aceasta, acest terminal de tipul TV mobil, are un mod de deschidere in genul celui pentru Nintendo...

Poti spune ca noul telefon celular Sharp 922SH de la Softbank Japan este cu clapeta, dar balamaua nu permite deschiderea completa pe verticala! In loc de aceasta, acest terminal de tipul TV mobil, are un mod de deschidere in genul celui pentru Nintendo DS, deschizandu-se pentru a lasa la vedere un ecran mare VGA de 3,5 inch, precum si o tastatura QWERTY cam inghesuita, in locul mult mai indicatului ecran tactil.

Exista un mic ecran extern pentru functii de baza cum ar fi afisarea orei, a puterii semnalului, caller ID, dar veti dori sa folositi acel superb LCD de inalta rezolutie daca doriti sa beneficiati de functiile TV mobil. Acest lucru este indicat mai ales deoarece 922SH beneficiaza de avantajul tehnologiei Sharp Aquos.

Specificatiile acestui telefon includ o antena extensibila, o conexiune 3G, Bluetooth, multimedia player si alegerea dumneavoastra cu privire la culoare bronz auriu, negru metalic, alb perlat sau roz perlat (in imagine). Noul Sharp 922SH va fi lansat de Softbank Japan in partea a doua a lunii martie.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×