HTC TouchFlo 2.0 ni se dezvaluie...din greseala

1.366 ori
<b>HTC TouchFlo 2.0 ni se dezvaluie...din greseala</b>Interfata TouchFLO a celor de la HTC a fost intampinata cu aprecieri pozitive, datorita faptului ca reusea sa faca aplicatiile Windows Mobile mai utilizabile, chiar daca nu se compara cu PointUI. Ceea ce puteti admira in imaginea urmatoare este, conform...

Interfata TouchFLO a celor de la HTC a fost intampinata cu aprecieri pozitive, datorita faptului ca reusea sa faca aplicatiile Windows Mobile mai utilizabile, chiar daca nu se compara cu PointUI. Ceea ce puteti admira in imaginea urmatoare este, conform ultimelor zvonuri TouchFLO 2.0, interfata "scapata" pe Internet.

Upgrade-ul ne prezinta o interfata vizibil imbunatatita, aflata inca in stadiul de dezvoltare. Daca va simtiti destul de temerari, puteti incerca sa instalati softul pe telefonul dumneavoastra pentru a-l testa si a oferi celor de la HTC pretiosul feedback. Speram ca noua versiune acopera mai mult din interfata Windows Mobile decat varianta originala, care era practic un launcher de shortcuturi, care permiteau utilizatorului sa acceseze "maruntaiele" telefonului.

Numele de cod al noii interfate este la ora actuala "Manila", forumurile de specialitate fiind pline de topicuri care suna ceva gen "download Manila here". Este inca foarte posibil sa avem de-a face cu imagini realizate in Photoshop, in cazul screenshoturilor de mai sus, deci va avertizam sa nu va precipitati la downloaduri, pana nu sunteti siguri de ceea ce descarcati.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×