Telefonul Sony Bravia este acum real, cel putin in Japonia (video)

2.747 ori
<b>Telefonul Sony Bravia este acum real, cel putin in Japonia (video)</b>Cunoastem brandul Bravia al celor de la Sony pentru televizoarele pe care le include aceasta gama, dar iata ca acum vom vedea si telefoane Bravia pe piata. Ultima oara cand brandul a fost asociat cu un handset a fot in cazul unui telefon concept din urma...

Cunoastem brandul Bravia al celor de la Sony pentru televizoarele pe care le include aceasta gama, dar iata ca acum vom vedea si telefoane Bravia pe piata. Ultima oara cand brandul a fost asociat cu un handset a fot in cazul unui telefon concept din urma cu cativa ani. Iata ca in Japonia exista deja si un telefon Sony Bravia, pe care il puteti admira mai jos.

Terminalul este cunoscut drept Sony Bravia S004 si vine cu un display TFT cu rezolutie de 854 x 480 pixeli, plus un ecran secundar extern, o camera de 8 megapixeli si un slot pentru carduri microSD. Tastatura terminalului este iluminata, iar lista sa de specificatii include si un procesor Snapdragon de 1 GHz si functii TV.

Trebuie sa mentionam ca acest telefon este rezistent la apa si foloseste un mecanism glisant, care functioneaza in 2 directii. Mai jos puteti admira si un clip video care prezinta handsetul in actiune. Pe cand si la noi acest model inedit?

bravia

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×