iPhone 4G va veni cu 512 MB memorie si un ecran cu rezolutie de 960 x 480

2.384 ori
<b>iPhone 4G va veni cu 512 MB memorie si un ecran cu rezolutie de 960 x 480</b>Digitimes a publicat recent un articol in care ofera detalii in premiera despre noua generatie de iPhone, care aparent se va numi iPhone 4G/iPhone HD. Se pare ca Foxconn, producatorul chinez care fabrica iPhone-ul pentru Apple se pregateste sa livreze nu...

Digitimes a publicat recent un articol in care ofera detalii in premiera despre noua generatie de iPhone, care aparent se va numi iPhone 4G/iPhone HD. Se pare ca Foxconn, producatorul chinez care fabrica iPhone-ul pentru Apple se pregateste sa livreze nu mai putin de 24 milioane de unitati iPhone 4G in iunie.


Apple se asteapta sa vanda in jur de 4.5 milioane de unitati doar in iunie
, iar in ce priveste lista de imbunatatiri aduse terminalului, aflam ca handsetul va sosi cu 512 MB de memorie, dublu fata de precedentele modele si de iPad. Aceasta marire a memoriei a fost realizata pentru ca terminalul sa suporte multitasking, functie care va sosi odata cu iPhone OS 4.

Digitimes afirma si ca handsetul va sosi cu un display care va dubla rezolutia predecesorului sau, ajungand astfel la 960 x 480. Acelasi ecran se va comporta excelent in bataia soarelui si va fi cu 33% mai subtire, pentru a face loc unei baterii mai mari. Handsetul va fi lansat cel mai probabil intre 7 si 10 iunie in San Francisco, unde Apple va organiza conferinta anuala Worldwide Developer, iar CEO-ul Steve Jobs isi va tine faimosul discurs.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×