Telefonul ultra securizat Turing continua să întârzie şi va sosi cu Sailfish OS

652 ori
<b>Telefonul ultra securizat Turing continua să întârzie şi va sosi cu Sailfish OS</b>Poate că intrarea &icirc;n faliment a Jolla nu e tocmai momentul oportun să anunţi că adopţi platforma lor Sailfish pe terminalul tău, dar tocmai asta face Turing Robotic Industries. Ei au creat faimosul Turing Phone, acel device ultra securizat,...

Poate că intrarea în faliment a Jolla nu e tocmai momentul oportun să anunţi că adopţi platforma lor Sailfish pe terminalul tău, dar tocmai asta face Turing Robotic Industries. Ei au creat faimosul Turing Phone, acel device ultra securizat, care întârzie de ceva vreme şi va mai continua să o facă şi în perioada următoare.

Terminalul fusese listat la precomandă în noiembrie şi apoi imediat amânat. El se remarcă prin faptul că e primul handset cu rama din liquid metal şi e descris ca "imposibil de hackuit", ceea ce îl face tentant pentru mediul guvernamental, că alternativă la BlackBerry. La ultima verificare telefonul trebuia să sosească în trimestrul 1, dar azi aflăm că de abia în aprilie am putea să îl vedem.

Iniţial Turing Phone venea cu Android, iar trecerea la Sailfish OS e cel puţin bizară. Platforma sosea neoficial pe Nexus 4 şi Nexus 5, pe primul telefon Jolla şi ar fi trebuit să ruleze pe Jolla Tablet. De remarcat că înainte de faliment Jolla se divizase într-un segment software şi unul hardware şi probabil cel software a scăpat neatins de problemele celeilalte secţiuni.

Vă reamintesc că smartphone-ul Turing vine cu un ecran Full HD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 801, o cameră de 13 MP, baterie de 3000 mAh şi ar costa 610 dolari ca preţ de pornire.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×