Telefonul UTOK 500Q HD primește actualizarea la Android 4.4 KitKat

Autor:  | Publicat în:  UTOK 1.043 ori
<b>Telefonul UTOK 500Q HD primește actualizarea la Android 4.4 KitKat</b>Utok anunța astăzi actualizarea telefonului sau UTOK 500Q HD la versiunea software Android 4.4 KitKat, de la Android Jelly Bean 4.2, cu care debutase handsetul. Telefonul în cauză este unul quad core, cu camera de 13 MP. &nbsp; Odată instalat noul...

Utok anunța astăzi actualizarea telefonului sau UTOK 500Q HD la versiunea software Android 4.4 KitKat, de la Android Jelly Bean 4.2, cu care debutase handsetul. Telefonul în cauză este unul quad core, cu camera de 13 MP.

Odată instalat noul release software, terminalul primește funcții precum management mai bun al aplicațiilor, multitasking mai rapid și o optimizare RAM mai bună. Ecranul va răspunde mai rapid la comenzi, iar vestea bună e că veți putea rula KitKat în versiune stock pe acest model, fără prea multe modificări. Android 4.4 aduce pe Utok 500Q HD și modul Immersive, prin care pot beneficia de întregul ecran la playback multimedia, jocuri și alte funcții.

Există și cloud printing acum, afișarea controalelor multimedia pe lockscreen, o colecție de emoji și un design adaptat cerințelor moderne în universul Android. Actualizarea lui Utok 500Q HD se realizează prin accesarea paginii utok.com/software, urmărind pașii listați. Interfața e intuitivă și actualizarea se realizează rapid.

Mentionam ca acest telefon costă 699 lei si include si un display de 5 inch IPS.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×