ZTE pregătește propriul său telefon Firefox OS pentru MWC 2013

924 ori
<b>ZTE pregătește propriul său telefon Firefox OS pentru MWC 2013</b>ZTE are planuri mari pentru acest an, pregătind atât handseturi/phableturi ca&nbsp;Grand Memo (5.7 inch), cât și modele low end/midrange originale. Printre ele se vor număra și telefoane Firefox OS, pe care le vom putea vedea la Mobile World...

ZTE are planuri mari pentru acest an, pregătind atât handseturi/phableturi ca Grand Memo (5.7 inch), cât și modele low end/midrange originale. Printre ele se vor număra și telefoane Firefox OS, pe care le vom putea vedea la Mobile World Congress 2013.

Producătorul chinez a făcut deja puțin teasing cu un hashtag "ZTEMozilla", care indică afilierea sa la proiectul Firefox OS pentru telefoane. Vă reamintim că recent a avut loc la București un hackaton legat de Firefox OS, la care a participat și redactorul Mobilissimo.ro Emil Dragotă. Evenimentul a fost organizat în 20 de țări la nivel mondial și a inclus și o experiență hands on cu platforma pe un terminal prototip. Firefox OS este menit pentru telefoane de buget și cel mult pentru terminale midrange.

Dezvoltarea de aplicații pentru Firefox OS se face pe baza cunoștiințelor HTML5, deci dezvoltatorii familiarizați le va fi ușor să lucreze la nouă platformă. în spatele acestui sistem de operare nou se ascunde Linux, iar interfața să grafică amintește ușor de MeeGo, se pare, dar fără gesturi de tip swipe de această dată. în schimb avem o zonă de notificări că la Android. Toate aplicațiile sunt afișate în homecreen-uri, că la iOS. Să vedem cu ce ne vor mai surprinde ZTE și Mozilla la MWC 2013.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×