Telefonul XH-MO25 impresioneaza... prin uratenie

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.024 ori
<b>Telefonul XH-MO25 impresioneaza... prin uratenie</b>Majoritatea utilizatorilor de telefoane mobile prefera handseturi care arata bine sau impresioneaza printr-o anumita functie, care scoate terminalul in evidenta. Nu este si cazul lui XH-MO25, unul dintre acele telefoane pe care este usor sa le ignori....

Majoritatea utilizatorilor de telefoane mobile prefera handseturi care arata bine sau impresioneaza printr-o anumita functie, care scoate terminalul in evidenta. Nu este si cazul lui XH-MO25, unul dintre acele telefoane pe care este usor sa le ignori.

Avem de-a face cu un telefon mobil axat pe functii TV, cu o parte din spate cel putin bizara la capitolul look. Observati probabil ca el dispune de 2 camere in partea din spate, care, fie ele si VGA strica designul handsetului iremediabil. Pe lista de specificatii a acestui terminal se afla conectivitate GSM 900/DCS 1800, 3 difuzoare si un display touchscreen de 3 inchi.

In plus, XH-MO25 dispune de conectivitate Bluetooth, radio FM si slot pentru carduri microSD. Poate ca ne-ar fi placut telefonul, daca ambele camere ar fi fost integrate mai discret in carcasa terminalului, fara a soca vizual. In plus telefonul pare destul de gros si aproape imposibil de asezat pe o suprafata plata fara a lasa impresia ca faceti rau acelor camere zgariindu-le.

Sursa: Uberphones.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×