Samsung "scapa" lista de telefoane pe care urmeaza sa le lanseze in SUA

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.755 ori
<b>Samsung "scapa" lista de telefoane pe care urmeaza sa le lanseze in SUA</b>Dupa ce NTT DoCoMo ne-a uimit cu nu mai putin de 22 de telefoane pe care le pregateste pentru lansare in Japonia, iata ca si Samsung isi dezvaluie (accidental) planurile pentru urmatoarele luni. Lista de terminale mobile Samsung ce urmeaza a fi lansate in...

Dupa ce NTT DoCoMo ne-a uimit cu nu mai putin de 22 de telefoane pe care le pregateste pentru lansare in Japonia, iata ca si Samsung isi dezvaluie (accidental) planurile pentru urmatoarele luni.

Lista de terminale mobile Samsung ce urmeaza a fi lansate in SUA este destul de lunga, incluzand modele ca Alltel SCH-R600 Hue II, dotat cu o camera de 2 megapixeli, sau sliderul branduit AT&T SGH-A777. Printre noile handseturi se numara si Eternity A867, care incorporeaza o camera de 5 megapixeli si nu una de 3 cum aflam dintr-un articol anterior.

Pe aceeasi lista se mai afla si modelele Verizon Saga I770, Omnia I910 si U810, despre care nu avem prea multe informatii, in afara imaginilor "scapate" de mai sus. Eternity se va vinde la pretul de 150 de dolari, in vreme ce Omnia si Saga stim ca se vor lansa in aceasta luna, la un pret neanuntat inca.

Sursa: Intomobile.com

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×