Telefonul ZTE cu Windows Phone care ar fi putut fi...

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.620 ori
<b>Telefonul ZTE cu Windows Phone care ar fi putut fi...</b>Printre companiile care lucrau cu Microsoft la telefoane Windows Phone 7 se numără ZTE, iar accentul aici se pune pe cuvântul "lucrau", deoarece au apărut probleme în dezvoltarea acestui terminal. Informațiile vin printr-un interviu cu Wall Street...

Printre companiile care lucrau cu Microsoft la telefoane Windows Phone 7 se numără ZTE, iar accentul aici se pune pe cuvântul "lucrau", deoarece au apărut probleme în dezvoltarea acestui terminal. Informațiile vin printr-un interviu cu Wall Street Journal al șefului filialei britanice a companiei ZTE, Wu Sa..

Oficialul ZTE declara că un handset Windows Phone 7 era deja în faza de dezvoltare, dar proiectul a picat din cauza neînțelegerilor cu Microsoft.Problema cu acest smartphone era prețul său, aparent prea scăzut pentru ca produsul să fie viabil. în plus, Microsoft își exprimase îngrijorarea în legătură cu viteza scăzută cu care se desfășura dezvoltarea terminalului.

ZTE a încercat să reducă toate costurile pe cât posibil, dar rezultatul nu a fost unul pe placul companiei americane. Producătorul chinez a fost prezent și în Barcelona, la MWC 2011, unde a prezentat handsetul ZTE Skate, care nu se ridică încă la nivelul modelelor high end de pe piață, dar este un început bun. Există oare șanse pentru un viitor parteneriat cu Microsoft sau va rămâne firma chineză mai aproape de segmentul Android?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×