Telefonul ZTE Fashion TV și-a ratat cariera, rezultatul este un kitsch!

1.625 ori
<b>Telefonul ZTE Fashion TV și-a ratat cariera, rezultatul este un kitsch!</b>Ideea de telefon fashion implică eleganță, senzualitate și un design inedit... nici unul dintre aceste atribute nu i se aplică lui ZTE Fashion TV, handset branduit după faimoasa televiziune de modă. La bază acest model este un telefon ZTE Blade,...

Ideea de telefon fashion implică eleganță, senzualitate și un design inedit... nici unul dintre aceste atribute nu i se aplică lui ZTE Fashion TV, handset branduit după faimoasa televiziune de modă. La bază acest model este un telefon ZTE Blade, iar personalizarea sa de dragul "fashion-ului" nu este nici pe departe la fel de reușită ca În cazul lui LG Jil Sander sau Prada Phone 3.0 de exemplu.
Â

Revenind la FTV Phone, acesta deranjează ochiul prin prezența a prea multe logo-uri Fashion TV și prin combinația de auriu cu negru, care poate fi definită drept "kitsch" și manelism dacă vreți. Dacă telefoanele fashion de la LG menționate mai sus sunt atractive și prin specificații, ei bine FTV Phone este Învechit la acest capitol, oferind un procesor de 600 MHz, 512 MB RAM, o cameră de 3.2 megapixeli și Android 2.2 Froyo drept OS.

Prețul sau și data de lansare sunt necunoscute, dar mă aștept aici la o sumă destul de mare pentru domnișoarele interesate de acest fashion phone. Cum putem compara acest terminal cu unul de la Porsche Design, de exemplu? Încep să cred că segmentul de telefoane fashion are probleme, acum că Nokia Își vinde filiala Vertu și nici rivalii din acest segment de lux nu mai scot telefoane atât de des.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×