Nokia Lumia 900 apare Într-un clip promoțional Windows Phone?! Mâini mici pe lângă Lumia 800 sau un Lumia 800 mai mare?

1.442 ori
<b>Nokia Lumia 900 apare Într-un clip promoțional Windows Phone?! Mâini mici pe lângă Lumia 800 sau un Lumia 800 mai mare?</b>A fost o lună plină de scăpări pentru Nokia și Microsoft, care ne-au oferit șansa să îl vedem pe Nokia Lumia 900 în tot felul de ipostaze. Cea mai recentă este cea din clipul de mai jos, unde se speculează că domnișoara ar ține în mână un...

A fost o lună plină de scăpări pentru Nokia și Microsoft, care ne-au oferit șansa să îl vedem pe Nokia Lumia 900 în tot felul de ipostaze. Cea mai recentă este cea din clipul de mai jos, unde se speculează că domnișoara ar ține în mână un Nokia cu Windows Phone care este prea mare pentru a fi Lumia 800. Concluzia logică este că avem de-a face cu Lumia 900.

Există totuși și posibilitatea ca mâinile domnișoarei să fie mici în comparație cu Nokia Lumia 800, dar chiar și așa, comparăm handsetul cu ceașca de cafea din imagine și tot observăm că este ceva în neregulă. Cu această ocazie ni se confirmă parțial ca noul handset al finlandezilor va avea un display de 4.3 inch în locul celui de 3.7 inch de pe Lumia 800. încă o dată, e posibil ca totul să fie o iluzie, dar fac pariu că astfel de scurgeri subtile de informații fac parte din strategia de marketing Microsoft.

Pare stilul lor să insinuezi câte o aluzie la un viitor Nokia cu Windows Phone la bord și un lucru e sigur: de acum încolo voi fi mai atent la clipurile promoționale Microsoft, deoarece ele mereu includ "bunătăți". Cu atâtea sute de milioane de dolari investite în advertising și studii de piață, mai este nevoie și de astfel de artificii? Pot spune că la acest capitol MS este opusul Apple, adept al secretomaniei și al nici unei scăpări până în ziua lansării.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×