Elephone M3 Pro va sosi cu Android 6.0, cameră cu senzor Sony IMX230 şi suport pentru LTE în benzile din SUA

Autor:  | Publicat în:  Elephone 814 ori
<b>Elephone M3 Pro va sosi cu Android 6.0, cameră cu senzor Sony IMX230 şi suport pentru LTE în benzile din SUA</b>Elephone are &icirc;n pregătire 2 versiuni de smartphone Elephone M3, cel numit M3 Pro urm&acirc;nd să aibă dotări mai bune. Terminalul lansat azi va ajunge şi pe piaţa din SUA, lucru scos &icirc;n evidenţă de faptul că suportă benzi LTE...

Elephone are în pregătire 2 versiuni de smartphone Elephone M3, cel numit M3 Pro urmând să aibă dotări mai bune. Terminalul lansat azi va ajunge şi pe piaţa din SUA, lucru scos în evidenţă de faptul că suportă benzi LTE asociate continentului american.

Elephone M3 vine cu un corp din metal unibody solid, procesor Mediatek Helio P10 şi un ecran de 5.5 inch LCD. M3 Pro adopta acelaşi procesor şi ecran, dar aduce în plus un port USB Type-C, o cameră principală cu senzor Sony IMX230 şi mai multă stocare internă, deşi nu ştim exact câta. Atât M3, cât şi M3 Pro sunt pregătite pentru a opera în reţelele din SUA, se pare.

Elephone M3 Pro

Din câte văd în imagini handseturile vor sosi pe auriu rose şi auriu şi vor avea muchii uşor curbate ale ecranului. În spate se va află un scanner de amprente, iar flancând portul USB Type-C se află două difuzoare (asta dacă nu e doar decorativă o grilă de difuzor, ca la modelele  Huawei). Aşteptăm acum şi preţuri (accesibile) pentru noile telefoane.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×