Televizor și radio pe telefonul Android cu aplicația TV de la Orange România

2.120 ori
<b>Televizor și radio pe telefonul Android cu aplicația TV de la Orange România</b>Orange România a anunțat astăzi aplicația TV de al Orange, disponibilă pe Android și care poate fi descărcată gratuit din Android Market sau din portalul Orange pe mobil. Acest soft permite clienților companiei să urmărească pe telefonul mobil...

Orange România a anunțat astăzi aplicația TV de al Orange, disponibilă pe Android și care poate fi descărcată gratuit din Android Market sau din portalul Orange pe mobil. Acest soft permite clienților companiei să urmărească pe telefonul mobil 17 posturi TV și oferă și posibilitatea de a asculta emisiunile radio preferate.

TV de la Orange ofera și un catalog bogat de înregistrări ale emisiunilor sportive, de divertisment și chiar și videoclipuri muzicale. Le puteți descărca pe aceastea și pe telefon, iar calitatea video este bună, în cazul în care vă întrebați. Aplicația suporta atât o conexiune 3G cât și WiFi pentru descărcarea conținutului, iar traficul de date va fi taxat în funcție de abonamentul disponibil și de opțiunile active. Dacă sunteți client Orange cu trafic nelimitat în Portalul Orange, atunci aflați că aceeași regulă de trafic nelimitat se aplică și în aplicație.

Cei care folosesc abonamente Pantera de 21 de euro (sau mai mari) vor avea inclus traficul și accesul la canalele TV, radio și catalog de înregistrări. și utilizatorii de iPhone pot descărca gratuit aplicația, dar sub numele de TV live de la Orange, iar acest soft va primi în curând și o actualizare care să îi ofere aceleași beneficii ca și cele pentru utilizatorii Android. Găsiți aplicația pentru Android aici dacă v-am făcut curioși.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×