Temple Run 2 - jocul pentru telefoane mobile cu cea mai rapidă creștere din istorie

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.617 ori
<b>Temple Run 2 - jocul pentru telefoane mobile cu cea mai rapidă creștere din istorie</b>Imangi Studios se poate spune că a dat lovitura cu jocul Temple Run 2. A fost lansat atât pentru iOS cât și pentru Android (disponibil în App Store și Google Play Store). în doar 13 zile a atins peste 50 de milioane de descărcări, în 4 zile...

Imangi Studios se poate spune că a dat lovitura cu jocul Temple Run 2. A fost lansat atât pentru iOS cât și pentru Android (disponibil în App Store și Google Play Store). în doar 13 zile a atins peste 50 de milioane de descărcări, în 4 zile ajunsese la 20 de milioane. Mobilissimo a făcut un review al jocului - aici.

Spre comparație, Angry Birds Space a avut nevoie de 35 de zile pentru a atinge 50 de milioane de downloads. Temple Run 2 a înregistrat 6 milioane de descărcări în doar 24 de ore când a fost lansat în App Store.

Observați că jocurile simple cu o grafică decentă se bucură de priză la public. Știți că în Temple Run 2 nu trebuie decât să alergi, să te ferești de diverse obstacole, acumulezi puncte cu care îți upgradezi personajul din joc. Simplu și eficient. Keith Shepherd, co-fondator al Imangi Studios a fost sincer și a declara că nici în cele mai îndrăznețe visuri ale sale nu se gândea la succesul atins de Temple Run în prezent.

Ați instalat Temple Run 2? Cum vi se pare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×