Tizen 3.0 OS va fi prezentat pe 11 noiembrie În Coreea, sosește pe televizoare la anul

982 ori
<b>Tizen 3.0 OS va fi prezentat pe 11 noiembrie În Coreea, sosește pe televizoare la anul</b>Nici măcar acum când ne pregătim de o versiune 3.0 de Tizen OS nu avem un smartphone cu acest software pe piață, dar măcar avem evenimente dedicate platformei. Aflați că săptămâna viitoare va avea loc la Seoul o conferință specială de...

Nici măcar acum când ne pregătim de o versiune 3.0 de Tizen OS nu avem un smartphone cu acest software pe piață, dar măcar avem evenimente dedicate platformei. Aflați că săptămâna viitoare va avea loc la Seoul o conferință specială de prezentare a lui Tizen OS 3.0.

Recent am văzut o serie de imagini cu un soi de Galaxy S3 care rula Tizen și deși unele capturi de ecran arătau că e vorba de versiunea 2.2, ar putea fi vorba de fapt despre cea 3.0. Se pare că Tizen 3.0 va adopta un design plat și va împrumuta unele elemente de la Windows Phone, în același timp păstrând stratul de customizare TouchWiz aplicat peste experiența de bază.

Peste 2 săptămâni e programată și o conferință pentru dezvoltatori la Londra, unde Samsung ar putea prezenta și un smartphone cu Tizen 3.0 la bord. Nu vă bucurați prea tare totuși, deoarece zvonurile afirmă că handsetul ar putea debuta la anul, iar o versiune Tizen TV va sosi în aceeași perioadă. Platforma va avea și o variantă de tableta, de smart TV, de cameră foto și de imprimantă chiar.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×