Terminalele iPhone au reuşit să performeze chiar şi înainte de lansarea lui iPhone 6s; Android are un final greu de an în faţă!

631 ori
<b>Terminalele iPhone au reuşit să performeze chiar şi înainte de lansarea lui iPhone 6s; Android are un final greu de an în faţă!</b>&Icirc;n mod tradiţional v&acirc;nzările de modele iPhone scad &icirc;n lunile ce preced lansarea unui nou model, de vreme ce fanii companiei din Cupertino &icirc;şi păstrează banii pentru noul flagship. Ei bine, se pare că &icirc;n acest an trendul...

În mod tradiţional vânzările de modele iPhone scad în lunile ce preced lansarea unui nou model, de vreme ce fanii companiei din Cupertino îşi păstrează banii pentru noul flagship. Ei bine, se pare că în acest an trendul nu a fost respectat, iar iPhone 6 şi alte modele mai vechi au continuat să se vândă bine şi înainte de iPhone 6s.

Încă nu avem cifrele oficiale de vânzări pentru iPhone-uri pe trimestrul încheiat în luna septembrie, dar un studiu al celor de la Kantar WorldPanel face puţină lumină în această zonă. El indică faptul că în intervalul de 3 luni încheiat pe 15 august iOS a pierdut cota de piaţă faţă de Android doar în SUA. Pe piaţa europeană iOS a câştigat serios cota şi chiar şi în China evoluţia sa continua.

Terminalele iPhone au reuşit să performeze chiar şi înainte de lansarea lui iPhone 6s; Android are un final greu de an în faţă!

În zonele urbane din China, vânzările de smartphone-uri au reprezentat 84% din cele totale de telefoane mobile, iar iPhone 6 şi 6 Plus au fost cele mai bine vândute modele. Astfel, se poate deduce că iPhone 6s va deveni o problemă serioasă pentru Android, adoptarea sa fiind şi mai ridicată. În cele mai mari 5 pieţe din Europa, Android nu o duce prea bine, doar pieţele din Italia şi Spania aducând creştere faţă de anul trecut.

În Marea Britanie, Samsung a înregistrat scădere totuşi, dar Sony şi LG au compensat cu creştere în lunile de vară. Rezultatele vor fi şi mai spectaculoase atunci când lunile septembrie şi octombrie vor fi incluse în calcule.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×