Samsung dă În judecată Apple pentru 10 Încălcări de brevete; Războiul legal continuă!

1.712 ori
<b>Samsung dă În judecată Apple pentru 10 Încălcări de brevete; Războiul legal continuă!</b>La începutul acestei săptămâni aflam că Apple a dat în judecată Samsung pentru că firma asiatică i-ar fi copiat produsele, încălcând astfel numeroase brevete. Samsung își susține nevinovăția și originalitatea produselor și a răspuns cu...

La începutul acestei săptămâni aflam că Apple a dat în judecată Samsung pentru că firma asiatică i-ar fi copiat produsele, încălcând astfel numeroase brevete. Samsung își susține nevinovăția și originalitatea produselor și a răspuns cu aceeași monedă gigantului din Cupertino, începând o acțiune legală pentru încălcarea a 10 brevete.

Conform blogului companiei care a dat lumii terminalul Galaxy S, 5 dintre aceste încălcări de brevete au fost semnalate în Coreea, 2 în Japonia și 3 în Germania. Detaliile exacte ale acestor neregularități nu au fost date publicității și suntem tare curioși să vedem ce a copiat Apple sau ce fel de proprietăți intelectuale a încălcat.

Vă reamintim că producătorul lui iPhone afirma recent că Samsung a copiat lookul și feelingul telefoanelor sale, dar și al tabletei iPad, atunci când a creat modelul Galaxy Tab. Oare cine va avea câștig de cauză, evident în afară de avocați?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×