Samsung dă În judecată Apple pentru 10 Încălcări de brevete; Războiul legal continuă!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.683 ori
<b>Samsung dă În judecată Apple pentru 10 Încălcări de brevete; Războiul legal continuă!</b>La începutul acestei săptămâni aflam că Apple a dat în judecată Samsung pentru că firma asiatică i-ar fi copiat produsele, încălcând astfel numeroase brevete. Samsung își susține nevinovăția și originalitatea produselor și a răspuns cu...

La începutul acestei săptămâni aflam că Apple a dat în judecată Samsung pentru că firma asiatică i-ar fi copiat produsele, încălcând astfel numeroase brevete. Samsung își susține nevinovăția și originalitatea produselor și a răspuns cu aceeași monedă gigantului din Cupertino, începând o acțiune legală pentru încălcarea a 10 brevete.

Conform blogului companiei care a dat lumii terminalul Galaxy S, 5 dintre aceste încălcări de brevete au fost semnalate în Coreea, 2 în Japonia și 3 în Germania. Detaliile exacte ale acestor neregularități nu au fost date publicității și suntem tare curioși să vedem ce a copiat Apple sau ce fel de proprietăți intelectuale a încălcat.

Vă reamintim că producătorul lui iPhone afirma recent că Samsung a copiat lookul și feelingul telefoanelor sale, dar și al tabletei iPad, atunci când a creat modelul Galaxy Tab. Oare cine va avea câștig de cauză, evident în afară de avocați?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×