Urmatorul Nokia cu touchscreen, scapat pe Internet, sa fie acesta N98?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.549 ori
<b>Urmatorul Nokia cu touchscreen, scapat pe Internet, sa fie acesta N98?</b>Desi aceasta saptamana s-a aflat sub semnul smartphone-ului Nokia N97, proaspat anuntat in cadrul Nokia World 2008, iata ca deja au aparut zvonuri cu privire la un nou handset cu touchscreen produs de finlandezi. In cadrul evenimentului Nokia Capital...

Desi aceasta saptamana s-a aflat sub semnul smartphone-ului Nokia N97, proaspat anuntat in cadrul Nokia World 2008, iata ca deja au aparut zvonuri cu privire la un nou handset cu touchscreen produs de finlandezi.

In cadrul evenimentului Nokia Capital Markets Day, care a avut loc in Brooklyn cu 2 zile in urma, a fost descoperit un slide ce prezenta un misterios smartphone Nokia cu ecran touch. Slide-ul avea rol de marketing si este foarte posibil ca terminalul din imagine sa fie succesorul lui N97.

Foarte bizara este interfata sa, ce aminteste mai degraba de cea de pe HTC-uri, decat de S60. Majoritatea persoanelor care au vazut acest slide afirma ca el este un fals grosolan, un argument fiind si faptul ca handsetul nu este privit si din lateral sau din spate. In plus, Nokia nu ar renunta la Symbian S60 tocmai acum cand a cumparat toate actiunile companiei Symbian, nu-i asa?

Sursa: Concept-phones.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×