Texas Instruments se retrage din competiția de componente pentru piața de telefoane inteligente!

1.004 ori
<b>Texas Instruments se retrage din competiția de componente pentru piața de telefoane inteligente!</b>Concurența acerbă de pe piața de hardware pentru telefoane inteligente / smartphone face o primă victimă. Texas Instruments a anunțat că nu va mai dezvolta gama sa de CPU + GPU pentru telefoane mobile și că va găsi alte nișe mai ofertante spre...

Concurența acerbă de pe piața de hardware pentru telefoane inteligente / smartphone face o primă victimă. Texas Instruments a anunțat că nu va mai dezvolta gama sa de CPU + GPU pentru telefoane mobile și că va găsi alte nișe mai ofertante spre a se dezvolta.

Cele mai mari nume în domeniu sunt Samsung, Apple care acum la iPhone 5 vine cu un CPU customizat la nivel maxim, Qualcomm, Tegra de la NVIDIA. Cota de piață a Texas Instruments era redusă și nu va afecta prea mult la nivel de ansamblu. Cel mai celebru smartphone cu TI OMAP ar fi Samsung Galaxy Nexus, telefonul cu Android în stare nativă fără vreo modificare la nivel de interfață grafică din partea producătorului sud-coreean.

O primă nemulțumire a celor care utilizau TI OMAP era că soluția propusă de ei nu aducea și 3G sau 4G / LTE și se opta pentru un modem extern care ducea la un consum mai mare al acumulatorului, autonomie redusă față de soluțiile propuse de Qualcomm.

Texas Instruments a specificat că vor oferi suport în continuare, doar că nu vor mai lansa alte produse noi. S-ar reorienta spre companiile producătoare de automobile. în faza de dezvoltare se afla TI OMAP 5 cu ARM-Cortex A15 dual-core. Soarta acestuia devine neclară odată cu schimbarea focusului companiei care-l avea în plan.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×