Tim Cook critică abordarea Microsoft cu privire la Windows 8, promite că Apple nu va lansa terminale hibrid

1.023 ori
<b>Tim Cook critică abordarea Microsoft cu privire la Windows 8, promite că Apple nu va lansa terminale hibrid</b>Nici Apple și nici CEO-ul sau, Tim Cook nu sunt gata să facă vreun compromis atunci când vine vorba de experiența utilizatorului, cel puțin asta putem deduce dintr-un interviu recent cu Tim Cook. Acesta a avut loc în cadrul conferinței D10, unde...

Nici Apple și nici CEO-ul sau, Tim Cook nu sunt gata să facă vreun compromis atunci când vine vorba de experiența utilizatorului, cel puțin asta putem deduce dintr-un interviu recent cu Tim Cook. Acesta a avut loc în cadrul conferinței D10, unde Cook a fost intervievat de Kara Swisher și Walt Mossberg de la All Things D.

CEO-ul Apple a fost întrebat de ce consideră greșită abordarea Microsoft când vine vorba de Windows 8. E vorba aici de faptul că acest OS este creat atât pentru tablete, cât și pentru PC-uri și încearcă să împace ambele platforme hardware. în plus, unele terminale cu Win 8 sunt hibriduri între tableta și laptop, cum e cazul notebook-urilor cu ecran touch. în legătură cu acestea Cook a afirmat că pentru el tableta și PC-ul sunt lucruri diferite și asta pentru că pe tableta poți face anumite activități fără să ai limitări că pe PC.

în mod clar asta înseamnă că nu vom vedea acele MacBook-uri cu touchscreen la WWDC 2012, deși se zvonise că ele vor exista. Cook a refuzat și să răspundă la întrebările în legătură cu produsele Apple prezentate luna viitoare la WWDC. Totuși, el a ținut să anunțe fanii faptul că "le va plăcea" ce va lansa Apple și aici mă aștept un preview pentru iOS 6.0, poate chiar noul iPhone și probabil și o nouă generație MacBook. Același oficial Apple a mai spus un lucru foarte interesant și anume că nu Apple a inventat piața tabletelor, ci doar tableta modernă, o abordare mai modestă decât cea a lui Steve Jobs, trebuie să recunosc.

E interesant faptul că Tim Cook vede îmbinarea dintre tableta și notebook precum cea dintre "un prăjitor de pâine, un frigider și... o tabletă", descriind astfel încercările celor de la Microsoft de a-și pune OS-ul pe o platformă hardware originală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×