Tim Cook neagă faptul că Apple ar lucra la un hibrid între MacBook şi iPad, în ciuda brevetului acordat recent

604 ori
<b>Tim Cook neagă faptul că Apple ar lucra la un hibrid între MacBook şi iPad, în ciuda brevetului acordat recent</b>CEO-ul Apple Tim Cook a negat faptul că Apple ar lucra la un hibrid &icirc;ntre MacBook şi iPad, după ce afirmase recent că iPad Pro are rol de a &icirc;nlocui un notebook. Declaraţia vine după ce acelaşi Cook criticase Surface Book pentru că "nu...

CEO-ul Apple Tim Cook a negat faptul că Apple ar lucra la un hibrid între MacBook şi iPad, după ce afirmase recent că iPad Pro are rol de a înlocui un notebook. Declaraţia vine după ce acelaşi Cook criticase Surface Book pentru că "nu ştia exacte ce vrea să fie", dar Apple se cam contrazice aici dacă îi luăm în calcul şi un brevet recent.

Astfel, la începutul acestei luni Apple primea brevetul pentru un notebook hibrid, cu ecran detaşabil şi care ducea cu gândul la un rival pentru Surface Book. E drept că Apple are multe brevete care nu se vor transforma cu toate în produse reale, dar acesta suna plauzibil. La urma urmei, în vreme ce întreg segmentul tabletelor se afla în picaj, modelele hibrid o duc bine ca vânzări.

Revenind la declaraţiile lui Tim Cook, el a ţinut să precizeze că atunci când a spus că iPad Pro înlocuieşte notebookuri, s-a referit doar la cele cu Windows. El considera MacBook-urile în siguranţă când vine vorba de înlocuirea cu noul iPad. În ultimii ani Apple a mers pe mâna lui Handoff şi nu a unei fuziuni între iOS şi OS X şi nu pare că ne îndreptăm în acea direcţie încă.

Cook afirma că la ora actuală clienţii nu cauta convergenta între Mac şi iPad, pentru că un produs de tip "strutocamila" de acest gen nu ar reuşi să fie nici tableta ideală şi nici laptopul perfect. E drept ca şi Steve Jobs ironiza şi anatemiza stylusurile şi iată-ne cu un Apple Pencil de toată frumuseţea acum, deci "niciodată să nu zicem niciodată" când e vorba de Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×