Tinerii folosesc browserul web pe telefoane mai mult decât pe desktop, conform unui studiu Opera

1.230 ori
<b>Tinerii folosesc browserul web pe telefoane mai mult decât pe desktop, conform unui studiu Opera</b>Un studiu recent publicat al celor de la Opera cu privire la traficul efectuat în SUA cu ajutorul browserului Opera mini ne-a oferit o privire de ansamblu asupra preferințelor utilizatorilor tineri, când vine vorba de browsing. Astfel, aflăm printre...

Un studiu recent publicat al celor de la Opera cu privire la traficul efectuat în SUA cu ajutorul browserului Opera mini ne-a oferit o privire de ansamblu asupra preferințelor utilizatorilor tineri, când vine vorba de browsing. Astfel, aflăm printre altele că a fost înregistrată o creștere cu 26.9% la capitolul utilizatori unici în luna octombrie, pentru Opera Mini, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

Același browser a transferat cu 87.8% mai multe date în acest an, decât în 2009, cantitatea medie de date traficate per utilizator fiind de 9MB luna trecută, față de media de 52Kb. Cele mai populare 10 site-uri accesate în SUA în luna octombrie 2010 au fost: Google, Facebook, YouTube, Wikipedia, Yahoo, My.Opera, Accuweather, ESPN, NY Times și MySpace.

în privința handseturilor, aflăm că iPhone este preferatul utilizatorilor de Operă Mini, urmat de LG VM265 Rumor2, BlackBerry 9700 Bold și BlackBerry 8330 Curve. Secțiunea studiului axată pe tineri a determinat faptul că 74% dintre aceștia au navigat pe web cu un browser mobil în timp ce se aflau în transportul în comun, iar 30% au făcut postari pe blog de pe telefon.

Cel mai important aspect al acestui studiu este faptul că 51% dintre chestionați folosesc Opera Mini pentru a intra pe Internet mai des decât folosesc browserul de pe computerul personal. Aflăm și că există și țări cu procentaje mai mari, un semn clar al viitorului către care ne întreptam. Mai multe statistici și detalii aflați de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×