Tizen nu moare, spune Intel!

1.069 ori
<b>Tizen nu moare, spune Intel!</b>Intel&nbsp;a facut o declarație&nbsp;oficială&nbsp;pentru cei de la&nbsp;TizenExperts, în care neagă moartea platformei&nbsp;Tizen, dezvoltată împreună cu&nbsp;Samsung.&nbsp;Zvonurile&nbsp;despre sfârșitul acestui OS au venit de la&nbsp;Eldar...

Intel a facut o declarație oficială pentru cei de la TizenExperts, în care neagă moartea platformei Tizen, dezvoltată împreună cu SamsungZvonurile despre sfârșitul acestui OS au venit de la Eldar Murtazin, un blogger cunoscut pentru predicțiile sale din lumea tehnologică. Se pare însă că de data asta s-a înșelat, cel puțin așa afirmă Intel.

 
Oficialii companiei nu au lăsat prea mult timp întrebările să circule și au dat o declarație oficială. Ei spun că sunt foarte dedicați continuării proiectului Tizen, că acesta are un loc special, că este un sistem de operare deschis și flexibil, ceea ce e un lucru bun pentru developeri. Ei mai spun că ieri au lansat SDK de la versiunea Tizen 2.2 BETA, iar anul acesta au avut loc mai multe evenimente, lansarea codului sursă de la Tizen 2.1, lansarea Tizen IVI 2.0, care sunt importante pentru comunitatea de developeri.
 
Autenticitatea mesajului nu este 100% confirmată. Sursele sunt însă aproape sigure, ceea ce înseamnă că în curând vom vedea terminale cu Tizen la bord. Sper să aibă succes și să creeze concurență pentru Android și iOS, ca să avem mai multă diversitate. Voi ce spuneți? Are sens lansarea unui OS precum Tizen?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×