Apar primele teste de baterie ale lui iPhone XR; Stă mai bine decât modelele XS și XS MAX grație ecranului HD

1.051 ori
<b>Apar primele teste de baterie ale lui iPhone XR; Stă mai bine decât modelele XS și XS MAX grație ecranului HD</b>Această zi de 26 octombrie marchează startul livrărilor lui iPhone XR, un telefon care este un soi de hibrid între un mid-range și un flagship. Produsul se livrează și la noi pe plan local, iar cu această ocazie aflăm faptul că au apărut

Acum că iPhone XR este disponibil în magazine atât pe plan global, cât și la noi în țară după cum v-am informat prin intermediul unui update făcut articolului dedicat Preț și Disponibilitate, asistăm la apariția primelor recenzii și a testelor de baterie. Un asemenea test a fost realizat de către Tom's Guide și ne oferă detalii despre rezultatele obținute de noul terminal în comparație cu cifrele obținute de iPhone XS, XS Max și Pixel 3 XL.

iPhone XR

Publicația alege un test mai diferit față de cel pe care îl realizăm aici la Mobilissimo și anume browsing-ul web continuu folosindu-se o conexiune 4G LTE (T-Mobile în cazul de față) și cu ecranul setat la o luminozitate de 150 nits. După cum se poate vedea în graficul de mai sus, iPhone XR rezistă 11 ore și 26 minute în modul browsing, fiind câștigătorul din această listă.

Comparație baterii:

  • iPhone XR - 2942 mAh
  • Galaxy Note 9 - 4000 mAh
  • iPhone XS Max - 3174 mAh
  • iPhone XS - 2658 mAh
  • Google Pixel 3 XL - 3430 mAh

Este la egal cu Samsung Galaxy Note 9 la acest capitol și obține un rezultat chiar mai bun decât modelele XS și XS Max care vin echipate cu baterii mai mari. Avantajul lui iPhone XR este acela al ecranului IPS LCD cu rezoluție HD+ (1792 x 828 pixeli) care e mai eficient energetic în raport cu panourile OLED de pe modelele XS.

Deși autonomia va fi mai bună și ținând cont de faptul că nici ecranul nu este tocmai rău la nivel de calitate (asta ținând cont de panourile folosite în trecut de Apple pe iPhone-uri), există un aspect ce nu îi va încânta pe toți, acela că suntem limitați la consumul video HD. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×