Lansarea lui Nokia 9 este mutată mai devreme; Va avea loc înainte de târgul MWC 2019

1.591 ori
<b>Lansarea lui Nokia 9 este mutată mai devreme; Va avea loc înainte de târgul MWC 2019</b>După randări detaliate pe care le-am văzut de curând pentru Nokia 9 Pureview, iată că pe web apar și detalii despre data lansării acestui flagship deosebit marca HMD Global. Potrivit unei surse din Rusia se pare că lansarea telefonului a fost mutată

La scurt timp de la apariția unor randări detaliate bazate pe scheme CAD din fabrică, iată că Nokia 9 primește și detalii despre posibila perioadă de lansare. O sursă din Rusia afirmă că finlandezii de la HMD Global au decis să mute lansarea mai devreme, aceasta fiind aparent programată în primă fază pentru MWC 2019. Până acum am tot auzit de amânări ale acestui device, astfel că o grăbire a debutului sună tare interesant.

Nokia 9

Principalul motiv pentru care s-ar fi decis lansarea înainte de târgul MWC 2019 poate fi acela că HMD Global ia în seamă lansarea lui Galaxy S10 de la fața locului, un telefon care ar acapara mare parte din atenția publicului. Lansându-și smartphone-ul mai devreme se evită această problemă, idee pe care și OnePlus a pus-o în practică de curând odată cu prezentarea lui OnePlus 6T.

Despre Nokia 9 știm că va avea 5 camere foto în spate amplasate sub forma unui cerc, mecanism numit Penta Lens care va aduce câte un senzor pentru fiecare situație foto întâlnită în cale. Posibil să aducă procesor Snapdragon 845 la bord și ca scanner-ul de amprente să fie unul clasic în spate.

Un detaliu încă incert este acela al opticii, existând zvonuri cu privire la revenirea Pureview în cazul de față. Cu toate acestea, recentele randări ne indicau optică Zeiss la bord..

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×