Meizu MX4 Pro primește și prețuri: 521 dolari pentru versiunea de 16 GB

Autor:  | Publicat în:  Meizu 648 ori
<b>Meizu MX4 Pro primește și prețuri: 521 dolari pentru versiunea de 16 GB</b>S-a scris mult despre telefonul Meizu MX4 în acest an, dar și despre versiunile sale derivate. Așteptăm modelul Pro în această lună și ar fi cazul să vedem o lansare în curând, de vreme ce suntem la jumătatea lunii. între timp aflăm azi și...

S-a scris mult despre telefonul Meizu MX4 în acest an, dar și despre versiunile sale derivate. Așteptăm modelul Pro în această lună și ar fi cazul să vedem o lansare în curând, de vreme ce suntem la jumătatea lunii. între timp aflăm azi și presupuse prețuri, cam mari totuși pentru un flagship chinez.

Meizu MX4 Pro este un terminal cu ecran Quad HD de 5.5 inch și cu procesor octa core Samsung Exynos 5430, același de la interiorul lui Samsung Galaxy Alpha. La interior avem și 3 GB RAM și 16 sau 32 GB memorie internă. în spate se afla o cameră de 20.7 MP, probabil cu senzor Sony și în fată avem o cameră selfie de 5 MP. Terminalul va costa 521 de dolari în versiunea de 16 GB și 570 de dolari în cea de 32 GB.

Varianta cu mai multă stoca va aduce și suport NFC, iar handsetul va dispune și de un scanner de amprente în zona butonului Home. încă nu e clar dacă acesta va avea formă dreptunghiulară sau ovală, deoarece fotografiile scăpate pe web se contrazic. De remarcat și marginile subțiri ale ecranului acestui device și designul spatelui sau, care dă ușor senzația unui model low end sau învechit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×