Toate terminalele Android vor putea fi upgradate la versiunea 2.1 a OS-ului

1.518 ori
<b>Toate terminalele Android vor putea fi upgradate la versiunea 2.1 a OS-ului</b>In incercarea de a face platforma Android mai populara si mai atractiva, Google a anuntat recent ca va oferi update-uri la versiunea 2.1 a OS-ului pentru toate terminalele Android. Aceasta decizie aduce uniformitate platformei pe care sunt bazate in jur...

In incercarea de a face platforma Android mai populara si mai atractiva, Google a anuntat recent ca va oferi update-uri la versiunea 2.1 a OS-ului pentru toate terminalele Android. Aceasta decizie aduce uniformitate platformei pe care sunt bazate in jur de 20 de telefoane mobile.

Atunci cand ultimul update important, versiunea 2.0, a fost lansat, au existat ingrijorari in randul utilizatorilor, deoarece doar unele dintre terminale erau compatibile cu acest update. Astfel au aparut si problemele: unele aplicatii din Android Market functionau doar pe anumite telefoane, iar unele softuri chiar afectau negativ terminalele pe care erau testate.

Google si-a invatat lectia din aceste patanii si astfel vom vedea in curand update-uri Android 2.1 pe toate telefoanele lansate din 2008 pana azi, inclusiv primul model Android, G1. In vreme ce unele handseturi vor trebui conectate la PC pentru a beneficia de update, altele vor realiza upgrade-ul de software in sistem "over the air".

Un dezavantaj important al acestui update fi faptul ca el va necesita o resetare completa a sistemului si stergerea memoriei pe modelele mai vechi, inclusiv G1.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×