Toate terminalele Android vor putea fi upgradate la versiunea 2.1 a OS-ului

Autor:  | Publicat în:  Android 1.499 ori
<b>Toate terminalele Android vor putea fi upgradate la versiunea 2.1 a OS-ului</b>In incercarea de a face platforma Android mai populara si mai atractiva, Google a anuntat recent ca va oferi update-uri la versiunea 2.1 a OS-ului pentru toate terminalele Android. Aceasta decizie aduce uniformitate platformei pe care sunt bazate in jur...

In incercarea de a face platforma Android mai populara si mai atractiva, Google a anuntat recent ca va oferi update-uri la versiunea 2.1 a OS-ului pentru toate terminalele Android. Aceasta decizie aduce uniformitate platformei pe care sunt bazate in jur de 20 de telefoane mobile.

Atunci cand ultimul update important, versiunea 2.0, a fost lansat, au existat ingrijorari in randul utilizatorilor, deoarece doar unele dintre terminale erau compatibile cu acest update. Astfel au aparut si problemele: unele aplicatii din Android Market functionau doar pe anumite telefoane, iar unele softuri chiar afectau negativ terminalele pe care erau testate.

Google si-a invatat lectia din aceste patanii si astfel vom vedea in curand update-uri Android 2.1 pe toate telefoanele lansate din 2008 pana azi, inclusiv primul model Android, G1. In vreme ce unele handseturi vor trebui conectate la PC pentru a beneficia de update, altele vor realiza upgrade-ul de software in sistem "over the air".

Un dezavantaj important al acestui update fi faptul ca el va necesita o resetare completa a sistemului si stergerea memoriei pe modelele mai vechi, inclusiv G1.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×